Home Erotske price Socno pusenje kurca u autu

Socno pusenje kurca u autu

689
0
gay price
gay price

Erotske price

Dugo sam pričao sa jednim oženjenim momkom preko Onatrazinjega.net, često smo se nalazili uveče na četu, kada njegova žena zaspi, a ja završim sve svoje obaveze oko fakulteta. Preko dana sam maštao i sanjario o tome šta ćemo pričati te večeri i da li ćemo konačno i on i ja prelomiti u sebi i prepustiti se zajedničkim željama i fantazijama. Mene je kočilo to što je bio oženjen, dok on nikada nije bio sa muškarcem pre toga

Prolazili su meseci, a naš susret uživo mi se činio sve manje i manje verovatan, pomislio sam, možda je ovo jedna od onih virtuelnih kombinacija koja zadovolje čoveka uvek, ali samo na pola. Vrlo sam pogrešio. Jedne večeri počeli smo uobičajeno razgovor, pričajući o raznim temama, da bi me on prekinuo sa veoma konkretnim predlogom, upitao me je da li želim da dodje kolima po mene i da se odvezemo negde da pričamo i upoznamo se konačno uživo. Ni govora o onome što nas je obojicu privlačilo, mene da pušim kite, a njega da zavuče svoj kurac od 20cm nekome duboko u grlo. To nikada nije osetio u životu, a žena mu je čak retko i pušila.

Seks upoznavanje

.Odmah sam pristao na predlog i zaputio se ka izlazu iz bloka gde je rekao da će me čekati. Noge su mi se na pola puta odsekle, srce ubrzano kucalo, ali znao sam da želim to. Želeo sam to više nego išta.Čekao sam ga 10ak minuta, a onda sam video kola koja su odgovarala opisu kako staju. Ušao sam u njih i prva misao mi je bila kako dobro miriše. Obožavam kad muškarac dobro miriše, a on je bio sveže okupan, namirisan i najvažnije, nasmejan i opuštnen. To me je skroz umirilo i krenuli smo da se vozimo i pričamo. Pokušavao sam da se skoncentrišem na priču, ali svaki put kada sam pogledao njegovo lice, bradu od 3 dana i muževne crte lica, poželeo sam da mu kažem da stane, da želim da mu ga uzmem u usta istog trenutka. Par puta sam bacio pogled na njegovo medjunožje i učinilo mi se da vidim da mu je kita na momente poludignuta. Bio sam srećan zbog toga, prijalo mi je što je i on uzbudjen.

Vozeći se tako ušli smo u neku mračniju ulicu i dok je on pričao o nekom projektu na kom je radio na poslu, odjednom je pomerio ruku sa menjača, uhvatio moju levu ruku i stavio je na svoju kitu, koja je za par sekundi postala tvrda kao kamen. Nasmejao sam se, ali sam počeo da gorim od uzbudjenja. Pogledao me je kao kad se srednjoškolci zezaju i rekao mi je da mu ga stisnem čvrsto. Počeo sam da mu ga mazim i trljam preko odeće. Naše disanje se sve više ubrzavalo, a u kolima je postajalo sve vrelije. Nisam mogao više da izdržim i rekao sam mu da se vrati, da znam za jedan štek kod mog bloka gde možemo stati sa kolima. Nisam trebao da ga ubedjujem mnogo, odmah je napravio polukružno i krenuo nazad ka skrovištu. Za par minuta smo stigli, iako se meni činilo kao čitava večnost. Parkirao je kola i pogledao me je tako jebozovnim pogledom da sam znao da je to to. Danas ćemo ispuniti sve ono o čemu smo mesecima unazad pričali.

Povukao je sedište unazad, otkopčao šlic iz koga je bukvalno kita izletela kao raketa, tvrda, velika i mesnata. Nisam mogao da se strpim i da krenem polako da mu ga lizem, nego sam ga odmah uzeo u usta i krenuo da sisam i dudlam sočno, vlažno i duboko. On je podigao ruke iznad glave i samo ispuštao uzdahe zadovoljstva i jebote kako je dobro, jebote, jebote…ti nisi normalan šta mi radiš. To me je dodatno uzbudilo, pa sam ubrzao ritam i krenuo da mu uvlačim kitu duboko u grlo, osetio sam kako mi glavic njegov pomera krajnike i prolazi do dušnika. Uzeo sam ga celog u usta, a on je bio u ekstazi. Napinjao se i trzao i tražio još, još. Nisam ni planirao da stanem, konačno sam osetio njegovu mesnatu kitu kako mi ispunjava usta. Drkao sam mu, pljuvao po kiti i sve sočno sisao i lizao. Začuo sam kako mi je rekao stani, spustio je ruke i šapnuo, sad želim da te jebem u usta.

Gay price

Prepustio sam mu se u potpunosti. Uhvatio me je za glavu i krenuo odozdo da mi nabija svoju kurčinu, trljajući je o unutrašnjost obraza. Toliko je bila nabrekla, crvena da su vene poiskakale po njoj, što me je još više napalilo. Stenjao sam poput kurve dok me je napušavao, razvaljivao krajnike svojim debelim glavićem. Krenuo je da uzdiše sve jače i jače, toliko glasno da da nisam bio neverovatno napaljen uplašio bih se. Ovako me je samo još više palilo. Brzo je promumlao svršiću, a ona milisekundu kasnije sam osetio mlazeve tople i slatke sperme, najukusnije koju sam ikada probao, kako mi zalivaju krajnike i grlo. Halapljivo sam srkao i gutao što sam više mogao, ali pošto je svršio kako konj, dosta sperme je i iscurilo iz mojih usta. Nisam želeo da se zaustavim, nego sam nastavio polako da mu sisam, od korena kite do glavica, da cedim sve do kraja i da ližem sve što je od sperme bilo prosuto. Kada sam mu izglancao kitu i podigao se konačno da ga pogledam u očima sam mu video takvu sreću i opuštenost kakvu skoro nisam bio video kod nekog.

Erotske price

Konačno sam mu ispunio fantaziju, a i on moju. Sredili smo se i otišli još malo da se provozamo. Nismo pričali o seksu, opet smo se vratili na standardne teme. Nakon toga me je odvezao do bloka, gde smo se pozdravili uz kratko čujemo se. Kada sam pešačio do kuće, pomislio sam da je možda to to. Medjutim, to mi je bio drugi put da sam se prevario te večeri. Čuo sam mobilni kako vibrira. Stigla mi je poruka: Ovo je bilo nešto najbolje što sam doživeo u životu, šta radiš sutra? Ne moram da napomenem da se i dan danas vidjamo i družimo. U medjuvremenu smo probali još mnogo stvari, a ako želite pisaću vam i o njima. Toliko ih ima da bi svakako mogla mini knjiga da se napiše 🙂