Home Erotske price Nenadano sam ga primio u dupe

Nenadano sam ga primio u dupe

677
0
gej price
gej price

Gej price

Bilo je to sad već dosta davno. Imao sam tada svojih 23-24 godine i radio u jednoj državnoj firmi. Upoznao sam i družio se sa šefom restorana u firmi, koji me je u to vreme snabdevao deficitarnom robom. Ja sam još bio momak, a on sa svojih 30+ pred razvodom. Jednog dana me je pitao, da li bi hteo da ga odvezem do Kosjerića sa njegovim malim sinom da obiđe majku.

Naravno prihvatio sam, jer je on meni uvek izlazio u susret. Po dogovoru krenusmo u petak posle posla, sa namerom da tamo prespavamo i vratimo se u subotu. Bila je pozna jesen, dosta hladno, tako da je čak počeo da provejava i sneg pred sam ulazak u Kosjerić, ali njegova majka je živela izvan naselja u da kažem malom planinskom selu desetak km. od grada. Stigli smo ubrzo ušli u kuću, pozdravimo se sa njegovom majkom i ona iznese bogatu večeru, jer već je bilo dosta kasno.

Erotske price

Kuća je bila dosta mala jedna spavaća soba i huhinja i u obe prostorije nalazio se po jedan krevet. I logično raspored za spavanje je da baka spava sa unukom u sobi, a nas dvojica u kuhinji. Ubrzo smo legli, okrenuvši leđa jedan drugom i ja vrlo brzo utonuh u dubok san toplo ušuškan. Nisam siguran koliko je vremena prošlo kad sam se probudio i osetio da je moj kolega (Vlada) priljubljen uz mene, i da je svojom kitom priljubljen uz moju guzu, lagano trljajući između guzova.

Dok sam spavao, on je i sebe i mene oslobodio donjeg veša. Tog trenutka mi je svasta prolazilo kroz glavu, jer nikad ranije nisam imao nikakve afinitete u tom smeru, ali odlučio sam da ne reagujem i da se pravim da i dalje spavam. Malo po malo približava se i rupici, koju je pre toga mazio prstima i usput i namazao nekom kremom.

Udarila mi je neka krv u glavu, adrenalin skočio maksimalno sve razmišljajući o tome da ću verovatno biti jeban od kolege. Hteo sam da prekinem sve to, ali znatiželja da eto probam i to, ako se desi nisam reagovao. I zaista posle kraćeg vremena osetio sam njegov glavić na rupici koji laganim pokretima pokušava da ubaci u guzu. Pošto sam već bio budan i svestan svega, namestio sam se u malo bolji položaj i opustio se maksimalno.

Otok Hvar

Malo po malo ga je uguravao, ali u jednom trenutku osetih blagi bol, kad sam reagovao i okrenuh glavu ka njemu. Shvativši da sam budan stavio mi je ruku preko usta, rekavši mi opusti se biće lepo, samo da mama ne čuje. Kako je bol ubrzo prestao pustio sam da nastavi i vrlo brzo je bio ceo u meni. Kratko vreme smo tako ležali nepomerajući se da bi posle toga počeo blagim pokretima da me jebe. Nisam verovao da mi se to događa, ali osećaj je bio fantastičan i nisam želeo da prekidam, a moja kita, tvrda kao kamen, samo što ne eksplodira.

Ubrzavao je polako pa sve jače i jače razbijajući moju nevinu guzu i na kraju je sa nekoliko trzaja izbacio svoje seme u moju guzu, obilno svršavajući osetio sam toplinu njegove sperme u guzi. Lagano se izvukao i uhvatio moju kitu u ruke i spustivši glavu počeo da mi puši. Nije dugo trajalo, jer ja toliko napaljen svršio sam vrlo brzo.

Poljubio me je i rekao, a sad da spavamo i ja tako iznenada izjeban i zadovoljan ubrzo utonuh u san. Negde pred zoru probudi me ponovo jer ovaj put je legao preko mene, raširivši mi noge uz opasku da moramo da ponovimo još jednom. Nisam se opirao, i on mi ubrzo podiže noge nanjegova ramena usput ciljvši moju rupicu svojim kurcem.
Brzo je naciljao i ubacio ga počevši ovaj put žestoko da me jebe,a ja zatečen nisam verovao da ću toliko uživati i da ću tako postati “njegova kurva” koju je posle toga redovno jebao, posebno jer se ubrzo razveo pa smo imali sve uslove za naša druženja, jer žena mu se odselila, pa je uvek imao slobodan stan za akciju.

Erotske gay price