Home Erotske price Gej price: Nabijao mi je do jaja

Gej price: Nabijao mi je do jaja

680
0
gej price
gej price

Erotske price

Nekad se najbolje stvari dese slučajno… Nekako kad dođe leto odjednom mi se mnogo više kara, ne znam dal’ je to samo meni ili svima tako. Inače, kod nas nikad nisam bio sa nekim, jako se pazim oko toga pa se suzdržavam. Jednom sam se sa nekim likom iz Španije >dopisivao dugo do jaja, upoznali se kad sam bio na letovanju i karao sam ga. Bilo je baš dobro, ali ona realnost, Srbija, ribe i sve standardno. Ja sam lep, zgodan dečko, imam keš, neko ko me ne zna pomislio bi da ga živim 100%. Zapravo stalno sam u nekom grču da neko ne sazna za mene pa retko u čemu uspem da uživam. Imam 25 godina.

E sad, ima jedna perionica na Nbgd-u gde uvek perem auto jer ima kafić u sklopu nje pa sednem da popijem piće. Tako i ovaj put, tu uglavnom sve ljude znam, retko kad neko sedi tu osim radnika i ljudi koji dovezu auto na pranje. Ušao sam i primetim da me neki čovek baš gleda. Pogledam, on skrene pogled. Bili smo jedan na jedan drugom na drugom kraju kafica. Samo nas dvojica i radnica tu. Vidim krajem oka da me svaki čas gleda.

Gay price

E sad, naravno da ništa ne bih preduzeo iako me je naložila ova situacija. Onako visok, jako, krupan čovek, tregeruša majica, vidi se da je malo seljak. Javlja se na telefon i priča na nemačkom. Ukapirao sam da je gastrabajter. Gledam ga, ne znam dal’ je rom ili je pocrneo. Sad mi postaje još zanimljivije. Sve vreme se gledamo. Ustaje on i kaže radnici da mu prenese piće, bije mu klima i seda sto pored mog. Seda, opet me gleda i kaže:

– Koja vrućina brate… – Malo-malo pa vidim da trlja kitu. Pita me jesam li odavde, gde se izlazi i tako neka uopštena pitanja. Kaže da živi u Nemačkoj već 40 godina, kad je bio malo njegovi ga odveli, i eto. Raspričao se on, a sve vreme spušta ruku na kitu. Pita me: – Ima ovde riba nekih? Ti sigurno ne možeš da se odbraniš?

Vidim ja kuda ovo vodi i krenem sa njim u neku kao sprdnju. Javlja se nekome, kaže zove žena, mora da se javi. Razmišljam – možda sam lud jebote, možda čovek samo hoće da priča. Ulazi lik i kaže mu da mi je gotov auto, on me gleda i pita:
– Imaš fejs? – Iznenadio me, kažem mu i dodaje me on.

Ništa, odlazi, a posle nekih 10 min. i moj auto gotov, krećem. Samo što sam ušao, stiže poruka od njega, neki stiker pozdrav. Malo mi smešno pa mu stavim onaj kao palac. Kaže on:
– Drago mi je da sam upoznao tako lepog i pametnog momka. – Zahvaljujem se, kad stiže poruka: – Hoćeš da se provozamo malo da mi pokažeš Bg? – Razmišljam – brate nema šanse, ali nešto me natera i napišem:
Aj

Erotske price gej

Kaže gde je, dolazim autom, on mi pokazuje da pređem kod njega. Sedam, on kaže:

– Opet se vidimo – i smeje se. Uhvatila me neka panika iskreno, razmisljam – šta radim koji kurac? Video je da mi nije svejedno, stavlja mi ruku iza vrata i kaže: – Šta si se usrao? Neću te pojesti – i onako me potapše. Vozimo se, on priča a meni se jezik zavezao. Sve vreme vidim da trlja kitu, a ima neki šorts kao za kupanje i vidim da je tvrd. Kaže: – Izgleda da mi se od ove vrućine diže kurac, a možda je i zbog tebe – i počne da se smeje. Ja ga gledam, naložen sam ali uplašen. On hvata preko šortsa kitu i stiska ga, kaže: – Vidiš – kao i da ga lagano navlači preko šortsa. Malo po malo, i vadi glavić. Kaže: – Uzmi ga ako hoćeš. – Ja gledam ali ipak neću. Kaže: – Nemoj da se plašiš, lep si kao lutka ali ništa ne radimo što nećeš – i vrati kitu u šorts.

Stavlja mi ruku na butinu, ja se ne bunim…

Povlači gore i hvata me za kurac koji je kao kamen. Kaže:
– Ooo, mali pa i tebi se digao – stiska ga onako preko šortsa. Zavlači mi ruku u gaće i polako ga drka. Kaže: – Brate ako ti smeta samo reci. – Ništa nisam rekao, stiska mi jaja, zavlači prst ispod. Ja nikad nisam primao, niti bilo šta radio slično, a on mi sad prstom čačka čmar. I dalje se ne bunim, nastavlja, i osećam prst da ulazi.

Skreće sa puta i idemo kroz <>neku šumicu. Našao je mesto i parkirao se. Sedimo, gledamo se, on kreće ka meni. Hvata me za glavu i uvaljuje mi jezik. Žestoko me ljubi, zavlači mi ruku i stiska bradavice, uvrće ih, podiže mi majicu i počinje da ih sisa. Ja stenjem kao lud.

Vraća se u sedište i vadi kitu, gleda me i uzima mi ruku i stavlja je na kurac. Lep, uredan, debeo. Drkam mu a on mi opet gura jezik i žestoko mi ga uvaljuje. Hvata me za glavu i spušta ka kurcu. Nisam se bunio, samo sam ga progutao. Sisam mu glavić prvo, pa se spuštam dokle sam mogao, do jaja. On stenje i drži me za glavu. Počinje da me tuca u usta. Sklanja me, kaže:

Gej price

– Svršiću. – Kaže: – Daj da ti malo poližem guzu. – Ja kažem da nikad to nisam radio, on kaže: – Uživaćeš.

Okreće me i namešta me da budem nagužen. Lupio me po guzi, raširio je i zabio jezik u čmar. Zastenjao sam kao lud. Držao me je za raširene guzove i jebao jezikom. Ja sam izbacivao bulju što sam više mogao, ubacio je i prst. I to mi je prijalo.

Vadi nešto iz pregrade, pogledam – navlači kondom. Kažem mu da to neću. On kaže:
– Molim te, bar glavić da ubacim – a dok to priča već osecam da ga je prislonio na moj čmar. Pričam da neću, a ne pomeram se.

Odjednom, nenormalan bol. Izvlačim se, a on kaže:
– Polako, polako. – I opet mi ga ubacuje, kaže: – Samo opusti pičkicu.

Osećam da ulazi sve dublje, onda osećam da ulazi do jaja. Brate, nabio ga je do kraja, bol slabi. Baš polako je ulazio i izlazio, kao da sam mogao da oset svaki milimetar kurca u sebi. Kako je krenuo da ubrzava tako sam imao svaki put osećaj kad ga nabije da ću svršiti. Brate, ovo mi se sviđa, nikad ništa slično nisam osetio.

Stenjem kao neka pička, a on ga nabija do jaja u mene. Počinje baš žastoko da me tuca, čujem pucanje jaja i u jendom trenutku počinjem da se tresem i svršavam. Brate, nisam pipnuo kurac. On zavlači ruku i vidi da sam svršio. To ga je izludelo, nabija kao lud a meni svaki put izleti mlaz sperme. Zabija se do kraja i ostane tako.

Samo je pao preko mene. Kurac mi je i dalje u bulji, jedva dišemo. Kaže mi na uvo:
– Svršio si kao prava pičkica, lepi. – Ustaje sa mene, vidim kondom pun sperme. Skida ga i kaže: – Hoćeš da probaš? – ja kažem da neću, a on se smeje i kaže: – Sledeći put ti punim usta da probaš i spermu.

Erotske priče

Obukli smo se, sad mi je već neprijatno. Kaže on:
– Sve sam očekivao ali ovako nešto ne. Nikad lepšeg dečka nisam imao, u stvari nisam ni bio sa puno njih. Jebiga… žena, deca, mora čovek da se čuva. – E to mi se svidelo. Kaže: – Tebi nisam mogao da odolim kad sam te video. – I tu me opet poljubi.

Krećemo nazad i on mi kaže da je ovde do kraja leta i da bi baš voleo da se viđamo. Nešto se i meni kod njega svidelo pa sam pristao.

Svaki dan smo se nalazili bar na kratko. Jedan vikend mu je žena otišla kod nekih rođaka na dva dana, ceo vikend sam bio kod njega. Mislim da ne postoji poza u kojoj nisam primio kurac do jaja. Na kraju mi je i u usta svršio, što nije bilo loše.

To veče mi je rekao da bi voleo da me puni bez kondoma. Rekao sam da to nema šanse, međutim predložio je da se testiramo. Na to sam pristao. Još više ga je ložilo da me tuca bez kondoma pa se dešavalo i da me jebe dva puta za redom.