Home Erotske price Gay price: Iskusan pastuh me jebao

Gay price: Iskusan pastuh me jebao

712
0
gay price

Oduvijek sam volio seks sa starijim muškarcima. Moj prvi jebač bio je gotovo 40 godina stariji od mene, a i mnogi koji su uslijedili su bili iskusni muškarci u poodmaklim godinama. Probao sam i s vršnjacima, ali to mi jednostavno nije predstavljalo poseban užitak. Oženjeni, neoženjeni, nije mi bilo bitno. Samo da su stariji i da znaju što rade. Jednostavno, znali su kako me usrećiti zadovoljavajući svoje potrebe. Jedan od njih je i Ivan. Iskusan pastuh koji je već zakoračio u pedesete, ali koji me očaravao, kako svojim izgledom, tako i svojim sexualnim umijećem. Dugo smo se „družili“, a onda je on ostao bez prostora u kojem smo mogli slobodno upražnjavati sex. Naša su druženja bila sve rijeđa, a svodila su se na povremena pušenja u autu te smo se uskoro i udaljili.

Ona trazi njega

Nismo se bili čuli gotovo dve godine, a onda sam ja jednoga dana iz dosade krenuo kopati po zaboravljenim kontaktima u mobitelu. Čim sam došao do njegovog broja, osmijeh mi se razvukao od uha do uha. Sjetio sam se koliko me puta natjerao da svršim pod njegovim naletima i odmah sam osjetio uzbuđenje duboko u sebi.

Odlučio sam mu poslati sms.

Ćao, što se radi? – bio sam kratak.
– Dosadno mi je, jesi za seks? – bio je direktan.
– A znaš da u autima samo pušim… – odgovorio sam mu, nadajući se da se u međuvremenu snašao s prostorom.
– A onda ćemo samo pušenje. Budi spreman za pola sata – glasio je njegov odgovor.

Od uzbuđenja sam mu zaboravio i odgovoriti. Otrčao sam spremiti se i otuširati ne bih li bio u najboljem izdanju. Znao sam da ga pale uske traperice, te sam navukao najuže koje sam našao u ormaru, navukao majicu, obukao jaknu i istrčao iz kuće. Već me čekao u svom ogromnom Hyundai Tucson-u. Ako ništa, bar nam neće biti tijesno u autu – pomislio sam u sebi.

Ušao sam i pozdravio ga. Bio je i dalje ultraprivlačan. Ozbiljno lice, kratko ošišana prosijeda kosa i poduža brada koja zaokružuje usta bili su za mene afrodizijak. Karirana košulja skrivala je njegove jake ruke i veliki dlakavi trbuh. Uh što sam se palio na takve trbušine. Niže je nosio traperice ispod kojih je skrivao svoj najveći adut. Adut kojega se nikada nisam mogao zasititi.

Balkan chat

>Krenuo je autom u meni nepoznatom smjeru, držeći ruke čvrsto na volanu. Gledao sam kako njegove velike šake čvrsto stežu obruč upravljača. Bio sam bez riječi, promatrao sam čas njegove velike prste, koji su me tako često pripremali za „pravu stvar“ pružajući mi mnogo vrućih trenutaka, a već u drugom trenutku bi buljio u njegove prepone, napaljeno grizući svoju donju usnu. Rijetki su trenuci u kojima sam bio ovoliko napaljen. Moj se kurac već odavno uspravio i pritiskao preuske traperice.
– Gdje ćemo? – prekinuo me je Ivan u razmišljanju.

Hmmm… Pa, ne znam. Nađi nam neko skriveno mjesto – odgovorio sam mu namigujući.

Budući da smo obojica izbjegavali ovakve aktivnosti u autu, nismo baš znali lokacije okolnih fukodroma. Krenula je potraga. Vozili smo se već duže vrijeme, pričajući o seksu i raznim sitnicama. Već smo bili na jednoj regionalnoj cesti koja povezuje naša dva velika grada i koja je uvijek puna prometa.
– Predaleko smo otišli – komentirao sam.

Ma, evo ugibališta. Tu možemo stati – reče on te stane na ugibalištu koje se nalazilo usred velikog zavoja.

Promet je ovdje vrlo gust, čak i noću, jer ga često koriste šleperi i kamioni, a i ljudi koji nisu vični plaćanju skupih cestarina za autoceste. Tako je bilo i sada. Šleper za šleperom usporavali su pred zavojem osvjetljujući nas direktno. Budući da smo bili tek nekoliko metara od ceste, nisam znao mogu li uočiti što se događa u autu, ali bio sam toliko napaljen da me nije ni bilo briga. Upoznavanje

Čim je ugasio motor auta, moje su ruke već bile na njegovom kaišu i raskopčavale ga, a istovremeno su nam se usne spojile u strastveni poljubac. Njegova me brada grebala po licu, ali uživao sam u tom osjećaju. Osjetio sam kako me njegova jaka šaka stišće za potiljak, a zatim i snažan ugriz na usnici. Izgubio sam kontorolu te se još više nagnuo nad njega pokušavajući mu raskopčati hlače.

On je za to vrijeme spustio svoje sjedalo u gotovo ležeći položaj, a ja sam odustao od hvatanja njegovih usana i koncentrirao se na skidanje njegovih, sada već raskopčanih, traperica. Kada sam ih konačno skinuo, ukazale su se uske bijele gaće ispod kojih se nazirala njegova tvrda batina.

Nekoliko trenutaka bilo je dovoljno da se otarasim gaća i da pred sobom ugledam njegov tvrdi kurac Nije to bio natprosječno veliki kurac, ali bio je izuzetno lijep i poželjan kurac velikog, nabreklog glavića i dugog lijepog struka koji je čekao moja požudna usta. Zgrabio sam ga u ruku i jezikom oblizao usnice te spustio glavu u njegovo krilo.

Pljesnuo me je nekoliko puta kurcem po licu&#

Krenuo sam lagano, provocirajući ga vrhom jezika na glaviću. Međutim, Ivanu se to očito nije svidjelo, jer ga je ubrzo zgrabio u ruku i pljesnuo me nekoliko puta kurcem po licu. Požudno sam krenuo usnama prema glaviću i ubrzo ga usisao u unutrašnjost ustiju. Lagano cuclajući, nastavio sam igru jezikom osluškujući njegove podosta glasne uzdahe. Volio sam slušati uzdahe. Bio je to za mene znak da sam na pravom putu.

Krenuo sam uvlačiti i tijelo kurca u svoja usta. Centimetar po centimetar sve dok nije cijeli nestao unutra, a moj nos bio zaronjen u njegove stidne dlake. Opijao me je miris njegovih prepona dok sam lagano sisao i lizao kurac koji mi je bio u ustima.

Lagano sam ga izvukao iz usta, cijelog osim glavića, a zatim se krenuo ponovno spuštati. Činio sam to sve brže i brže, a s vremena na vrijeme bih ga cijelog izvadio iz usta, ne bih li ga polizao uzduž, od korijena do glavića.

Njegovi uzdisaji postajali su sve glasniji, a osjetio sam i kako me njegova velika snažna šaka na potiljku pritišće, ne bih li se što bolje ustima nasadio na njegov kurac. Tom me je rukom uhvatio za kosu i počeo mi davati ritam pušenja, a meni je slina iz usta curila svugdje po njegovom kurcu. Najednom me je pustio, a ja sam sam nastavio, nadajući se da će ovo potrajati što duže.

Dok sam klečao na suvozačkom sjedalu, glave zavaljene u vozačevo krilo, odjednom sam osjetio kako mi se traperice i bokserice spuštaju niz noge. Sad sam znao gdje je nestala ruka s moga potiljka. Osjetio sam kako stišće moju guzu, a zatim su se njeni veliki i debeli prsti počeli igrati oko moje rupice. Osjetio sam na guzi nešto hladno i vlažno. Znao sam da slijedi podmazivanje kako bi mogao svojim prstima istražiti moj čmar.

Cijelo vrijeme uživajući u njegovom kurcu u ustima, osjećao sam kako pritišće vrhom prsta moj „ulaz“. Njegov podmazani prst s lakoćom je ušao, a ja sam glasno uzdahnuo od užitka ne ispuštajući njegov kurac iz usta. Počeo me je jebati prstom, prvo polakše, a zatim sve jače i jače. Moji su uzdisaji postajali sve glasniji i sve sam se manje mogao koncentrirati na pušenje. Nisam mogao više izdržati. Morao sam pregaziti svoja „ne seksam se u autu“ načela i večeras otići do kraja.

Ispustio sam njegov kurac iz usta i uspravio se, te mu sjeo u krilo. Podigao sam se i namjestio njegov slinavi kurac na moj dobro podmazani čmar i polako se spustio na njega. Pričekao sam nekoliko trenutaka da se priviknem na njegov kurac u svojoj guzi i krenuo ga jahati.

Izvadio bi kurac iz guze na milimetar do ispadanja, a zatim bi se nabio nazad na njega do kraja. Držeći se za volan nabijao sam se i uživao u osjećaju koji mi je pružao njegov kurac, dok me je on držao za bokove, navlačeći me da se što bolje nabijem. Uzdisao sam sve glasnije, a moj kurac je i dalje stajao uspravno te me, zanoseći se silovitim udarima, udarao po trbuhu

Bio sam svjestan da pored nas stalno prolaze drugi auti i kamioni i to u vrlo oštrom zavoju, vrlo malom brzinom osvjetljavajući unutrašnjost. Ali nije me bilo briga, dapače, to me još više palilo. Još sam više uživao u nabijanju, nadajući se da i drugi vide ako dobro provodim večer. Na kurcu. I to ne na bilo kakvom, već na kurcu izdržljive seks mašine.

Odjednom, zasitio sam se jahanja, htio sam da me Ivan naguzi. Ali u autu koliko god velik bio, teško je mjenjati poze, zaključio je Ivan. Nije me bilo briga. Izašao sam iz auta i postavio svoje uvjete: Ili ćeš me vani naguziti ili ideš doma bez svršavanja.

Očito je i Ivan bio prenapaljen da bi se kontrolirao i razmišljao razumno

Izašao je iz auta i prebacio me preko haube. Moja je guza bila izložena cesti kojom se odvijao veoma gust promet, uzevši u obzir da je večer, vjerojatno je već i 22 h prošlo.

Nisam stigao razmišljati o tome. Već sam osjetio snažni stisak ruke na desnom boku i glavić koji pritišće ulaz u moju guzu.

Ivan je navalio na moju guzu silovito. Prvi ulaz bio je veoma brz i snažan, a zatim je nastavio u istim manirima pumpati me dok sam ja vrištao od zadovoljstva. Jednom rukom me je čvrsto držao za bok, navlačeći me na svoj kurac, a drugom me čupao za kosu. Bilo je fenomenalno. Nisam želio da se ovo ikada završi. Uživao sam u Ivanovim naletima i osjećaju koji su oni budili u meni.

Dok me Ivan guzio, kamiondžije su u prolazu trubili. Nisam znao radi li se o trubi podrške ili im se prizor seksualnog zanosa dva muškarca nije baš svidio, ali nije me bilo briga. Neka svijet vidi da ja uživam. Tu i tamo bih mahnuo, kada bih uspio to izvesti između Ivanovih naleta, te nastavio uživati u seksu. Odjednom sam osjetio kako me Ivan objeručke povlači za ramena. Istovremeno je i kurac izvukao iz moje guze.
– Dođi ovamo – rekao mi je privlačeći me i dalje k sebi.

Ona trazi njega

atim me je okrenuo i snažnim pritiskom uputio prema dole. Ja sam poslušno čučnuo ispred njega znajući što slijedi. Odmah sam cijeli kurac strpao u usta i krenuo ga pušit. Ivan je vrlo glasno i sve brže i brže uzdisao i stenjao, a ja sam to pažljivo osluškivao, sisajući.

Kada sam osjetio da je došao pravi trenutak, ispustio sam ga iz usta, raširio ih širom i dva puta mu rukom prošao po kurcu i krenulo je. Iz njegovog je kurca špricala sperma svukuda po mojem licu, ustima, kosi, ramenima i prsima. Dugo je špricao, a ja sam skupljao kapljice uživajući u ovoj prekrasnoj kiši koju mi je darovao. Kada je završio, pocuclao sam sada već mekani kuracjoš jednom te se ustao.

Ovo nosim do doma – rekao sam mu pokazujući na njegovu spermu koja se cijedila po meni.
– Možeš slobodno – rekao je. – Ali, prvo daj da tvoj orgazam riješimo.
Uhvatio je moj kurac rukom. Nije mi još pravo ni krenuo drkati, a ja sam već naveliko špricao po tlu ugibališta uz glasne uzdahe i orgazam od kojeg mi se zavrtilo u glavi. Ne brišući spermu s lica sjeo sam u njegov auto, obukao se i zapalio cigaru. Sjeo je i on na vozačevo mjesto i vožnja doma je krenula.