Home Cuckold price Cuckold price: Trojka na moru

Cuckold price: Trojka na moru

1125
0
cuckold price
cuckold price

Erotske price

Nakon ovog letovanja više ništa nije bilo isto. Trojka je uzrokovala da padnu maske, a život je jednostavno postao maštovitiji i luđi. Postao je stvarnost.

Supruga i ja smo što u vezi, što u braku već devet godina. Zove se Tina. Plavuša sa strašnom guzom, dugim nogama i jako lepim grudima, plavih očiju. Odavala je utisak poslovne žene, uvek prikladno obučena, ali ispod svega jako, jako seksi.

Nas dvoje smo imali strašan seks, maštovit, vrlo perverzan. Mada, postojale su stvari za koje sam mislio da su nedostupne… Kažem, mislio!

Te godine, kao i obično, letovali smo u Crnoj Gori u zalivu. Prvi dan smo proveli na jednoj mirnoj plaži, na kojoj je bilo jako malo kupača.

Dok smo uživali, primetio sam da je do nas peškir stavio jedan momak, oko tridesetak godina, lepo građen, crn. Kroz priču, vidi se jako kul tip, jednom rečju – dasa. Mislim da je i moja Tina isto mislila, pogotovo spuštajući pogled niže, gde se od oka strašna alatka.

Erotske cuckold price

Video sam da je Tina baš ušla u priču s njim. Često se smejala, udarala ga, prskala. Namerno sam ih ostavljao same i mislim da je vredelo.

Nakon mog povratka iz prodavnice, nasmejano su mi konstatovali da smo komšije i da ga je pozvala večeras na balkon na pivo.

Te večeri Tina je bila nervozna. Željno ga je očekivala, primetio sam. Nisam ni sumnjao, ruža za damu, Chivas za sve i veče je moglo početi.

Nakon podosta pića predložio sam da odem po neku klopu, na šta su oduševljeno pristali. Krenuo sam, ali posle par stepenika vratio sam se u nadi da ću dobiti ono što želim. Bio sam jako napaljen.

– Gotovo je nestvarno koliko te želim – bio je direktan…

– Znam, i ja tebe isto. Ali, ne mogu, previše ga volim. Uživamo, ne želim da ga izgubim…

Previše je bio iskusan da bi propustio ovakav trenutak

Pokušao je i naravno da je pala na njegov poljubac koji je bio strastven. Izvadio joj je sisu i grickao bradavice. Čuli su se njeni uzdasi.

Pomazio joj je macu koja je bila vrela, a onda ga je izvadio. Imao je >strašnu kitu. Halapljivo ga je stavila u usta. Gutala ga je celog, lizala jaja, čmar…

A onda ju je zgrabio, podigao na sto i jako joj ga ubacio. Uzdahnula je glasno, a onda je počelo klasično razbijanje. Nisam verovao šta gledam i u čemu uživam.

Jednostavno, ušao sam i pojavio se pred njima. U trenutku su se zaledili.

– Previše dugo čekam ovaj trenutak da bi mi sada bio uskraćen – rekao sam.

Izvadio sam kitu i začepio joj usta. On joj je razbijao macu, a ja guzu.

Nakon par sati svršili smo u neograničenim količinama. Osećaj je bio neverovatan.

Uz cigaru i viski nas dvojica smo dobili još po jedno pušenje.

– Želim da sutra uveče budete moji gosti. Nadam se da ćete prihvatiti moje iznenađenje – rekao je na odlasku.

Naravno da nismo kasnili. U jako lepom apartmanu, na velikim balkonu sa đakuzijem čekao nas je Ivan, naš novi životni prijatelj.

Uz piće predložio je Tini da se istušira. Dok je ona bila u kupatilu, neko je zazvonio. Nisam verovao. Ušao je tip oko dva metra, stotinak i više kila, strašne građe. Crnac! Bio sam šokiran.

Erotske priče

– Prihvataš li igru?
– Naravno!

Skinuli su se i seli u đakuzi.

Kada je Tina izašla ogrnuta peškirom, odveo sam je na balkon. Čim ih je ugledala, zamalo nije pala. Noge su joj klecnule, ali je ipak imala osmeh na licu.

Uzeo sam piće, seo u foteljicu i predstava za mene je mogla početi.

Uzela je odmah da im sisa kite, koje su bile strahovite, debele… Bilo je neverovatno gledati kako ih dudla, guta, davi se u njima, balavi ih…

Onda joj je crnac malo polizao macu, zatim je seo na ivicu đakuzija a ona se lagano nasadila na njegov kurac. Stenjala je i macom ga gutala celog. On je krenuo sve jače i jače.

Dok je pušila Ivanu kitu nasumice je ispuštala krike. Teško su je karali u guzu, ali je polako ulazio sve lakše i lakše. Menjali su se i razbijali je. Napokon su joj ubacili u obe rupe i ritmički jebali. Vrištala je, gušila se…

Želela je samo još i još. Trojka joj je neverovatno godila.

Nakon dva sata rasturanja Ivan joj je svršio u guzu, a dok joj je crnac još uvek razbijao macu doživela je nešto neviđeno. Ivan joj je počeo piškiti u guzu iz koje nije vadio kitu. Nju je obuzelo ludilo, tresla se od zadovoljstva.

Iz guze i mace curili su pomešani sokići&

Kada ga je crnac izvadio iz njene mace šiknuo je mlaz mokraće. Upiškila se jednostavno od zadovoljstva.

Pogledi su se preplitali. Osmesi zadovoljstva…

Ja sam sedeo još uvek šokiran. Prišli su i pozdravili me. Poljubili su Tinu uz reči:

– Uživaj kakvog muža imaš. U životu mu je najbitnije da budeš srećna.

Ubrzo su napustili su apartman..

– Šta bi? – upitala me je i nasmejala se.
– Uživanje!

Prišla je i zgrabila mi kitu. Divlje sam je prislonio na ivicu đakuzija i gurnuo joj u guzu. Razbijao sam je. Jaja su mi bila prepuna.

Želela je da napunim čašu spermom da popije. Načisto je bila odlepila. Sva se tresla od svršavanja i uživanja. Dok je pila spermu, počela je da piški. Sagnuo sam se i lizao joj klitoris.

Erotske price

Sve je bilo ludo, perverzno, neverovatno.

Zaspali smo u apartmanu, a kad smo se probudili, Ivan je bio tu. Čekala nas je kafa.